HOME  |  Wonen & Leven  |  Actueel

Actueel

VIA Maasgouw

VIA Maasgouw (voorheen 1Maasgouw) verschijnt wekelijks op woensdag. Op deze pagina vindt u de pdf-bestanden van de gemeentelijke pagina's die in VIA Maasgouw verschijnen.

Verkiezingen gemeenteraad en referendum Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Sleepwet)

Op deze pagina vindt u meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en het Referendum Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Sleepwet) op 21 maart 2018.

Strategische visie: Maasgouw maken we samen!

De strategische visie 2025 voor de gemeente Maasgouw is vastgesteld. Lees op deze pagina meer over de strategische visie met als motto ‘Samen maken we Maasgouw!’. 

Dossier De Heus

Op deze pagina vindt u informatie over het dossier De Heus.

Links

Bekijk hier belangrijke links over onder andere de overheid, veiligheid en zorg. 

Bekendmakingen

Het college van B&W maakt wekelijks bekend welke besluiten het college en de raad wil nemen of heeft genomen. Iedere bekendmaking staat in een apart gemeenteblad. U kunt de bekendmakingen van de afgelopen week hier bekijken: Officiële bekendmakingen gemeente Maasgouw

10 jaar Maasgouw

Onze gemeente bestaat in 2017 alweer 10 jaar. En dat willen we samen met de inwoners van onze tien kernen vieren. Een heel jaar lang willen we samen ervaren dat Maasgouw een gemeente vol kracht en pracht is.

Digitale nieuwsbrief

Wekelijks verschijnt de digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden en eerder verschenen nieuwsbrieven teruglezen. 

Belangrijke telefoonnummers

Belangrijke telefoonnummers van onder andere de veiligheidsdiensten, storingsdiensten en telefonische hulpdiensten.