HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Herinrichting plantsoen Vlasaardstraat Thorn?

Herinrichting plantsoen Vlasaardstraat Thorn? (10-10-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 10-11-2017

In 2016 heeft de gemeente Maasgouw met de kern Stevensweert mee gedaan met de verkiezing het Groenste dorp van Nederland. Dit deden we samen met de inwoners van Stevensweert. Die samenwerking beviel goed. Dit jaar gaan we kijken of we op meer plekken samen met inwoners na kunnen denken over de inrichting en het beheer van de openbare ruimte.

Herinrichting plantsoen Vlasaardstraat

Enkele inwoners van Thorn hebben aangegeven dat de inrichting van het plantsoen aan de Vlasaardstraat in Thorn wellicht beter kan. Zij hebben ideeën verzameld en zijn daarmee aan de slag gegaan.Er is een praatprent gemaakt van de herinrichting van het plantsoen aan de Vlasaardstraat. Dit willen we graag met alle omwonenden en overige belangstellenden bespreken en bekijken of we de plannen samen met de inwoners van Thorn kunnen realiseren.

Bijeenkomst D’n Ingel

Wij nodigen u daarom uit voor een bijeenkomst op donderdag 12 oktober om 20:00 uur in D’n Ingel aan de Schoolstraat in Thorn. We willen graag samen met alle buurtbewoners en geïnteresseerden sparren over de Vlasaardstraat. Zodat we de gezamenlijke ideeën zoveel als mogelijk werkelijkheid kunnen laten worden. U kunt zich op deze avond ook opgeven als actieve deelnemer aan het project. Samen is gezellig en krijgen we meer voor elkaar!