HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Melding openbare ruimte? Gebruik de app MijnGemeente!

Melding openbare ruimte? Gebruik de app MijnGemeente!

Wilt u een melding over de openbare ruimte doorgeven? Bijvoorbeeld over een losliggende stoeptegel,  gedumpt afval of vernielde speeltoestellen? Dan kan dit tegenwoordig ook via de app MijnGemeente.

App MijnGemeente

Met de app MijnGemeente kunt u snel en eenvoudig een melding over de openbare ruimte aan de gemeente doorgeven. U kunt ter plaatse met uw smartphone een melding doen, de exacte locatie doorgeven en eventueel een foto meesturen. U kunt ook aangeven of u een terugkoppeling op uw melding wilt ontvangen.

Hoe werkt het?

De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis gedownload worden via de Google Playstore of de Appstore. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kiest u bij plaatsnaam voor Maasgouw. Vervolgens kunt u meldingen over de openbare ruimte doorgeven.

U kunt een melding natuurlijk ook via onze website of telefonisch doorgeven.