HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Seniorenmiddagen 2017 in het teken van 10 jaar gemeente Maasgouw

Seniorenmiddagen 2017 in het teken van 10 jaar gemeente Maasgouw (10-10-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 10-11-2017

Alle senioren van de gemeente Maasgouw worden uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse seniorenmiddagen op dinsdag 24 oktober 2017 in CC Don Bosco in Heel en op woensdag 25 oktober 2017 in CC De Spil in Maasbracht.

Dit jaar staan de seniorenmiddagen in het teken van het thema “10 jaar gemeente Maasgouw”. De seniorenmiddagen worden georganiseerd door KBO afdelingen Maaskernen en St. Ambrosius Heel in samenwerking met de gemeente Maasgouw.

Programma

Tijdens de seniorenmiddagen wordt op een ontspannende en educatieve manier aandacht besteed aan kunst, cultuur, muziek en alles wat 10 jaar gemeente Maasgouw voor de ouderen heeft gebracht. Er wordt een aantal stands ingericht door verschillende amateurkunstenaars en -kunstenaressen van eigen bodem. Door de gemeente wordt een terugblik en toekomstvisie op het ouderenbeleid gegeven en verder zijn er presentaties over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden in de diverse dorpskernen van onze gemeente. Dit alles wordt afgewisseld met muzikale intermezzo’s of sketches.

Aanmelden

De seniorenmiddagen beginnen om 13.30 uur en worden om 17.00 uur afgesloten. Deelname is kosteloos en u hoeft geen lid te zijn van een seniorenvereniging. Om organisatorische redenen vragen wij u, om u vooraf aan te melden. Aanmelden voor de seniorenmiddag in Heel kan bij dhr. Huub Houben, via tel. (0475) 57 20 34 of e-mail houben.huub@gmail.com. Aanmelden voor de seniorenmiddag in Maasbracht kan bij mevr. Riny Claessen, tel: (0475) 46 34 41 of e-mail kbomk@live.nl.