HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Uitzending ‘Lage Landen Lijst’ live vanuit veerpont Ohé en Laak/Ophoven

Uitzending ‘Lage Landen Lijst’ live vanuit veerpont Ohé en Laak/Ophoven

Verschillende regionale omroepen uit Nederland en België staan op zaterdag 14 september in het teken van ‘De Lage Landenlijst’, de top 100 van de beste Nederlandstalige nummers. De uitzending is van 9.00 tot 18.00 uur vanaf een locatie die zowel voor België als Nederland bijzonder is. Deze keer is gekozen voor de veerpont tussen Ohé en Laak en Ophoven (B) in het RivierPark Maasvallei.

Wat is er te doen?

Er zijn verschillende live optredens van artiesten. Ook is de veerpont tijdens de uitzending gratis voor publiek. En onder begeleiding van MaasVerkenners kunt u het RivierPark Maasvallei op een bijzondere en interessante manier verkennen. Reden genoeg om niet alleen naar ‘De Lage Landenlijst’ te luisteren maar ook om een kijkje te komen nemen tijdens de uitzending. Publiek is de hele dag van harte welkom.

Samenwerking

De Lage Landenlijst is een samenwerking tussen de Vlaamse zender Radio 1 en de Nederlandse regionale omroepen L1, Omroep Brabant en Omroep Zeeland.