HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilligers gezocht voor Alzheimer Café Maasgouw

Vrijwilligers gezocht voor Alzheimer Café Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 04-08-2020

Word jij geraakt door mensen met dementie en hun mantelzorgers? Dan ben jij de gastvrouw/gastheer die wij zoeken voor het Alzheimer Café Maasgouw!

Vanaf maandag 14 september 2020 starten wij in de gemeente Maasgouw met een maandelijks Alzheimer Café. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich m.n. willen inzetten als gastvrouw of gastheer.

Wij vragen van jou een luisterend oor, bezoekers op z’n gemak kunnen stellen en goed in een team te kunnen functioneren. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 avonden per jaar en voorbereidende werkzaamheden. Je helpt mee met het klaarzetten van de ruimte, de catering en het verwelkomen van de bezoekers. Je geeft informatie en signaleert vragen die je weet door te leiden naar professionals.

Wij bieden je een training, onkostenvergoeding, gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en… een mooie aanvulling op je CV!

Wil je meer informatie over dit vrijwilligerswerk bij het Alzheimer Café Maasgouw? Kijk dan snel op www.klikmaasgouw.nl vacature nr. 473 of meld je bij Björn Maessen, projectleider Alzheimer Café Maasgouw, via tel. 06-52 66 95 65 of mail b.maessen@gemeentemaasgouw.nl

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl  Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl