HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilligers gezocht voor Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Vrijwilligers gezocht voor Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 09-06-2020

Ben jij graag de verbindende factor tussen mensen, organisaties en verenigingen? En ben jij geïnteresseerd in mensen en hun passie? Dan is het misschien iets om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw.

Wij kregen veel extra tijd, maar… wat gaan wij hiermee doen? 

Wij hebben de afgelopen weken veel binnen gezeten. Dit heeft ons veel extra tijd opgeleverd. Ook tijd om op rust te komen. Om eens na te denken. Bijvoorbeeld over de vraag: ‘Wat kan ik voor de Maasgouwse gemeenschap betekenen, in plaats van wat zij voor mij kan betekenen?’ Niet meer doorhollen van het ene na het andere overleg, de training of een avondje uit. Wie van ons was er niet blij als een afspraak niet doorging, want dan had je eens een vrije avond… Nu is er ineens veel tijd voor in de plaats gekomen. Tijd om na denken. En hoe vervelend en vaak schrijnend deze crisisperiode ook is, het levert ook veel goeds op! Allerlei initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. En hierbij zien wij zelfs dat er meer hulp wordt aangeboden dan wordt gevraagd…

Wat kan ik voor de Maasgouwse gemeenschap betekenen? Houd deze vraag je juist nu ook bezig? Misschien hebben wij een aantal suggesties voor je! Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw kan je helpen bij het zoeken naar geschikt vrijwilligerswerk. Dit hoeft niet structureel te zijn: af en toe een helpende hand bieden is meer dan welkom! Waar ligt jouw passie? Waar wil jij jouw vrije tijd graag aan besteden? Wat vind jij dankbaar werk? Aan de hand hiervan gaan wij samen op zoek naar geschikt vrijwilligerswerk; voor nu of pas voor over een paar weken.

Ben je zélf goed in het verbinden van mensen met organisaties? Ben je zelf geïnteresseerd in mensen met hun passies om ze vervolgens aan zinvol vrijwilligerswerk te helpen? En ben je een spin in het Maasgouwse web? Dan is het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw zelf misschien wel op zoek naar jou! Wij komen graag met je in gesprek!

KlikMaasgouw / Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht

In verband met ‘Corona’ zijn wij alleen telefonisch bereikbaar:
Telefoon:                0475-852500
E-mail:                   info@klikmaasgouw.nl
Website:                 www.klikmaasgouw.nl
Facebook:              facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur:             vrijdag van 10.00-12.00 uur